Skolrestaurang Grytan

Ingen lär sig något på tom mage så vi serverar både Frukost och Lunch varje dag. Även salladsbuffé. Dagens soppa eller vegetariskt.

Restaurang Grytan har ett gott rykte och de sju i köket tillagar 2000 portioner varje dag.

Lunch 10.30–13.15

Varje dag serveras:

• Dagens rätt. Ofta valmöjlighet.
  • Soppa.
  • Vegetariskt alternativ.
  • Smör och bröd.
  • Salladsbuffé.
  • Specialkost till alla elever som behöver.

Två dagar i veckan serveras endast vegetarisk mat för att spara på jordens resurser.

Veckans matsedel hittas numera i Skolplattformen. Efter inloggning.

Frukost från 7.30

Är det lämpligare att ladda upp för dagen när man väl kommit fram till skolan så erbjuds en rejäl frukost till självkostnadspris varje morgon.
Smörgås (fralla, alt mörkt bröd), ost, köttpålägg, grönsaker, kaffe, the, fruktdryck för 10 kr.
Yoghurt eller Risifrutti. 15 kr.
Blandad frukt. 2 kr.

Önskemål om specialkost

Har ni önskemål om specialkost för era barn finns mer information på Stockholms stads hemsida. Där finns också blanketten ni behöver för att ansöka om det.

För att alla ska trivas så följer vi dessa ordningsregler! (pdf, 76 kB, nytt fönster)

Kontakta oss gärna

jastin.fernsten@edu.stockholm.se