Skolrestaurang Grytan

Ger oss kraften

Restaurang Grytan har ett gott rykte och de sju i köket tillagar 2000 portioner varje dag.

Lunch 10.30–13.15

Varje dag serveras:

• Dagens rätt. Ofta valmöjlighet.
  • Soppa.
  • Vegetariskt alternativ.
  • Smör och bröd.
  • Salladsbuffé.
  • Specialkost till alla elever som behöver.

En dag i veckan serveras endast vegetariskt för att spara på jordens resurser.

Veckans matsedel hittas numera i Skolplattformen men eftersom vi delar meny med gymnasiet länkar vi in deras meny nederst här på sidan.

Frukost från 7.30

Är det lämpligare att ladda upp för dagen när man väl kommit fram till skolan så erbjuds en rejäl frukost till självkostnadspris varje morgon.
Smörgås (fralla, alt mörkt bröd), ost, köttpålägg, grönsaker, kaffe, the, fruktdryck för 10 kr.
Yoghurt eller Risifrutti. 15 kr.
Blandad frukt. 2 kr.

Önskemål om specialkost

Har ni önskemål om specialkost för era barn finns mer information på Stockholms stads hemsida. Där finns också blanketten ni behöver för att ansöka om det.

För att alla ska trivas så följer vi dessa ordningsregler! (pdf, 76 kB, nytt fönster)

Kontakta oss gärna

jastin.fernsten@edu.stockholm.se