Studievägledning

Jag heter Anny Svedin och arbetar som Studie- och yrkesvägledare, SYV, på Spånga grundskola. Jag jobbar 60% och är på plats tre dagar i veckan.

För att era ungdomar skall bli nöjda med sina studie- och yrkesval behöver de skaffa sig både kunskap om alternativen,  lite självkännedom och medvetenhet om hur man bör tänka.

Därför kallar jag varje elev i nian till ett eget samtal med mig i god tid innan valet.

Både elever och vårdnadshavare är varmt välkomna att vid behov boka in ytterligare möten med mig för att ventilera tankar om valet! Kontaktuppgifter finns nederst på sidan.

Viktig webbsida

På webbsidan Gymnasieantagningen hittar man samtliga gymnasieutbildningar i Stockholms län, regler för antagning, samverkansavtal, antagningsgränser och information om "öppet hus dagar" under gymnasievalsperioden.

Gymnasieantagningen

Antal: 1