Studievägledning

Jag heter Christina Argelid och arbetar som Studie- och yrkesvägledare, SYV, på Spånga grundskola.

För att era ungdomar skall bli nöjda med sina studie- och yrkesval behöver de ha självkännedom,  kunskap om valalternativen samt bli medvetna om relationen mellan sig själva och alternativen.

Jag kallar varje elev i nian till ett eget samtal med mig i god tid innan valet.

Både elever och vårdnadshavare är varmt välkomna att vid behov boka in ytterligare möten med mig för att ventilera tankar om valet! Kontaktuppgifter finns nederst på sidan.

Viktig webbsida

På webbsidan Gymnasieantagningen hittar man samtliga gymnasieutbildningar i Stockholms län, regler för antagning, samverkansavtal, antagningsgränser och information om "öppet hus dagar" under gymnasievalsperioden.

Gymnasieantagningen

Antal: 1