Vinteraktivitetsdag onsdag den 25 januari

Valblankett:

Välj tre val som du önskar delta i via följande länk: https://goo.gl/forms/aoadN3kCEPEc7KC42

Glöm inte att ange namn och klass

1. Spökbollsturnering samt utelekar och pulkaåkning vid backarna (Tensta)

Börja förmiddagen i värmen med spökbollsturnering i idrottshallen och kyl sakta senare ner dig i backen med pulkan, (stjärtlappar finns på skolan men tag med egen stjärtlapp/pulka om du har). Det är viktigt att ta med idrottskläder samt kläder för uteaktivitet.

2. Skridskolekar på Spånga IP  (bandyplan)

Vi bjuder in dig som vill ge järnet på isen under en dag på Spånga IP. Hjälm, skridskor skall tas med. Vi grillar korv tillsammans till lunch och vill du ha med något utöver det så tar du med dig egen mellis!

3. Alpin skidåkning i Ekebyhovsbacken på Ekerö (Pris på liftkort 100 kr och hyra av skidpaket 100 kr. Betalas av elev själv på plats.)

Fyra härliga nedfarter i varierande svårighetsgrad. En dag med utförsåkning, Dreampark med hopp och rails. Vi åker Buss till Ekerö. Egen matsäck medtages. Värmestuga finns för att äta sin matsäck.

4. Längdskidåkning vid Ekebyhovsbacken på Ekerö (Kan behövas 100 kr för spårkort)

En härlig dag i skogen på längdskidor. Egen matsäck medtages.

 

5. ”Take  a walk on the South Side” (vinterpromenad på söder)

Kändistätt. Stinkande slum. En av de vackraste utsikterna i världen. Lär känna hippa, hyperintressanta Söder. Egen Matsäck medtages!

 

6. Långfärdsskridskor/skridskor på Östermalms IP eller Norrviken

Vi åker skridskor i natursköna Sollentuna, Norrviken (säkra isar) eller inne på Östermalms IP. Glädje och energi  rekommenderas! :)  Medtag matsäck. Välkommen!

7. Romme utförsåkning. OBS !!! Endast åk 9 (även anmälan via webben).

Häng med på en härlig dag med skidåkning i Romme! Njut av fin fjällmiljö i backen tillsammans med dina kompisar! Obs! Kläd dig varmt! Egen Matsäck medtages!

 

8. Vinterorientering med Geocaching

GEOCACHING. ORIENTERA MED MOBILEN. Du får med hjälp av kartans gradnät och en GPS-app i mobilen leta dig fram till olika kontrollpunkter runt om i Spånga. Varje kontrollpunkt du hittar innehåller en ledtråd till gåtan för dagen. Vi bildar smågrupper och vill man så tävlar man mot andra om dagens pris.

 

9. Fototävling med naturbilder kring Brunnsviken – långpromenad

En härlig långpromenad runt Brunnsviken på ”Hälsans stig”, där vi bl.a. går genom Hagaparken.

Mycket blandad natur och många små lusthus kommer att passeras. Samtidigt som vi promenerar tar vi kort som sedan presenteras på något spännande sätt. Matsäck medtages.

 

10. Ishockeylekar i Spånga Ishall

En aktivitet för dig som vill prova på Ishockey eller som redan spelar. Två ledare från Spånga Ishockeyförening kommer att leda grupper i olika lekar och aktiviteter. Skridskor och hjälm måste vara med. Om du inte har klubba kan det ordnas men då måste du meddela innan. Vi grillar korv tillsammans till lunch och vill du ha med något utöver det så tar du med dig egen mellis!

Dela: