För elever och vårdnadshavare

Skolans bibliotek

Skolbiblioteket. En central punkt i skolan. Tack vare samarbetet med gymnasiet kan vi erbjuda lite mera än de flesta grundskolor. Stor samling böcker, heltidsanställd bibliotekarie, generösa öppettider och plats för studier i en lugn miljö.

Elevdatorer

Alla elever får låna en laptop-dator under studietiden. 13 tums pekkänslig skärm, webbkamera och alla de program man rimligtvis kan behöva. Under somrarna samlas de in men annars är de lämpliga att ta hem och ladda på kvällarna.

Läxläsning/extrahjälp i skolan

Drop in läxläsning. Mån–Tor 15.00–16.30. För de som önskar extra hjälp eller hellre gör hemarbetet direkt efter lektionerna. Tidsbokade stödtillfällen har vi också men det är på andra tider.

Elevrådet på Spånga grundskola

Elevrådet på skolan består av två representanter från varje klass i årskurs 7-9. Cirka var tredje vecka har vi möten där vi diskuterar och kommer med förslag för att göra skolan bättre och roligare.

Ingress:
Kort om skolans rutiner