Bibliotek

Biblioteket kan bli ett viktigt redskap för dig i dina studier och en plats dit du alltid är välkommen att söka information, låna böcker eller få hjälp.

Spånga gymnasium och grundskolas bibliotek

Vi finns på andra våningen i B-husets korridor. Det är lätt att hitta hit! I våra rymliga och ljusa lokaler kan du hitta facklitteratur såväl som skönlitteratur, ljudböcker, tidningar, tidskrifter och flera databaser som gör det lätt för dig att söka information.

•Mån-fre: 08.30-15.30
 Lunchstängt 12.30-13.00

Läs- och skrivsvårigheter
Vi kan erbjuda elever som har läsnedsättning hjälp med talböcker. Biblioteket administrerar nedladdningstillstånd till talboksbiblioteket Legimus.

I biblioteket arbetar bibliotekarie

Per Johansson