Föräldrasamverkan

Spånga Solhem föräldraförening finns representerad på skolan. Information om kontaktpersoner, aktuella frågor och evenemang hittar du på Spånga Solhem föräldraförenings hemsida

Föräldracirkel  "Älskade förbannade tonåring"

Vill du träffa andra föräldrar för att prata om hur det är att vara tonårsförälder? Anmäl dig till Föräldracirkeln ”Älskade förbannade tonåring” Kontakta Anders.

Spånga grundskola, Sundbyskolan och Spånga Solhem Föräldraförening bjuder tillsammans med fritidsgårdarna Grottan och Folkan in till fyra föräldraträffar under våren.

Anmäl dig nu, begränsat antal platser!

Studiecirkeln ”Älskade förbannade tonåring” riktar sig till ALLA föräldrar med barn mellan 12 och 17 år.

Under de fyra träffarna går vi igenom teman som är angelägna för tonårs- föräldrar. Du får tips kring hur du kan lotsa din tonåring i olika situationen. Du får också tillfälle att möte andra tonårsföräldrar som du kan utbyta erfarenheter med!

Studiecirkeln utgår från boken ”Älskade förbannade tonåring” som är skriven av Birgitta Kimber och Virginia Molgaard. Vi lånar ut boken under studiecirkeln.

Välkommen!